Sykkelfabrriken

Nyheter om sykler

Mesteparten av tiden er det vanskelig å føle seg trygg på grunn av måten de fleste biler kjører rundt syklister. Det er en reality-syklist ansikt hver dag. Det ser ut som at sykling i kommunering bringer ut mange sint personlige angrep. Som oftest er årsaken til mange misforståelser mangel på kunnskap. Noen sjåfører vet ikke hvordan vi føler på veier. La oss fortelle dem og gjøre transport lettere og lykkeligere for alle.

Mesteparten av tiden er det vanskelig å føle seg trygg på grunn av måten de fleste biler kjører rundt syklister.

1. Syklister er involvert i mindre enn 1 prosent av alle trafikkulykker. Proportjonelt representerer de et større antall dødsfall enn noen annen gruppe av baneveiere. Derfor er det spesielt viktig for deg å passere syklister på sikker avstand og alltid gi dem før de blir svinger.

2. Se i speilet før du åpner døren. Du vet aldri om noen på sykkel nærmer seg.

3. Hvis vi ikke er nær selve siden av veien, er det en grunn til det. Du ser kanskje ikke glass, sand, grus eller skarpe kanter og potholes på veien, men vi gjør det. Alle av dem kan avslutte dagen vår ganske raskt og forårsake alvorlig skade eller død.

4. Om lag 40 til 70 prosent av bilturene er under tre kilometer, en avstand som lett kan dekkes av sykling. Er det ikke et mer praktisk alternativ også for deg?

5. En sykkelbane er en del av en gate i tilknytning til kjørebanen som er reservert for syklister.

Det er en reality-syklist ansikt hver dag. Det ser ut som at sykling i kommunering bringer ut mange sint personlige angrep.

6. Biler er flotte. De er komfortable, de krymper avstander, de får folk til å nøyaktig hvor de vil gå. Men de er også støyende, forurensende og dødelig.

7. Syklister har ansvar for å holde seg trygge og se opp for andre. Men drivere driver mye kraftigere, mye tyngre biler med høye hastigheter. Stor makt kommer med et stort ansvar.

8. Buzzing av en syklist er ekstremt farlig. Alt vi gjør, prøver å reise langs veiene. Selv om det irriterer deg, burde det fortsatt ikke ha en dødsdom for oss, ikke sant?

9. Sykkeltøy kan se dumt ut, men de er funksjonelle. De gjør bare våre liv enklere og mer komfortable. Prøv å ikke dømme oss bare etter vårt utseende. Bare husk at det tjener en hensikt.

10. Avskjære en syklist er et farlig trekk. Vi vet at du vil gjøre det til høyre, og ikke fem sekunder fra nå. Når du svinger til høyre, bør du alltid gi deg til syklister som går rett. Aldri passere en syklist og deretter “krok” oss ved å ta en tur umiddelbart foran oss. Når vi passerer krysset, begynner du med høyre sving.

Noen sjåfører vet ikke hvordan vi føler på veier. La oss fortelle dem og gjøre transport lettere og lykkeligere for alle.

11. Veier er ikke bare dine. De har eksistert i mange tusen år. Og for mye av den tiden har de hatt et bredt utvalg av ting: føtter, vogner, hester, vogner, streetcars, busser, sykler og biler. Det er bare i de siste seks eller syv årtier at noen har bestemt seg for at biler skulle få prioritet. Tenk på det.

Syklisten som mistet tennene i horror smadrer smil igjen takket være godhjertet tannlege arrow-right
Next post

arrow-left 7 ting du trenger å vite før din første innendørs sykling klasse
Previous post