Sykkelfabrriken

Nyheter om sykler

En syklist som mistet seks av tennene hennes da hun ble truffet av en bil, smiler igjen takket være en godartet tannlege – etter at NHS sa å fikse hennes knuste tenner var ikke en prioritet.

Den tjueårige annonseringsassistenten Alex Kerr var heldig å være i live etter at hun ble slått av på sykkelen da hun syklet hjem fra jobb i november i fjor.

Den forferdelige ulykken forlot henne i koma i en uke og slått ut seks av hennes fremre tenner.

Alex led også et knust bekken, knust kjeven, to knuste knekker og et ødelagt håndledd.

Medics reddet sitt liv og hun gjorde en fullstendig gjenoppretting, men forlot sykehuset ser dramatisk annerledes ut med tennene hennes mangler fortsatt.

Hun ble ødelagt da NHS fortalte henne at et nytt sett av pærehvit ble ikke ansett som “akutt pleie”.

I stedet ble hun fortalt at hun ville bli satt på venteliste sammen med de som var desperate for en gratis boob op eller magehale – med mindre hun betalte £ 12,000 på en privat prosedyre.

Alex sa at knuste hennes selvtillit og forlot henne for selvbevisst til å forlate hjemmet hennes.

Men Dr Wynand de Jeger fra Brooklyn Dental Practice i nærheten av hennes hjem i Milton Keynes, Bucks, leser om hennes situasjon og tilbød å passe henne nye implantater gratis.

Alex Kerr med tannlege Dr Wynand de Jager
Smiler igjen: Alex Kerr med tannlege Dr Wynand de Jager (Bilde: SWNS)
Alex sa: “Jeg var bare så selvbevisst hele tiden og noen ganger ville ikke forlate huset.

“Jeg kan ikke engang forestille meg hvordan det ville være som om jeg ikke kunne få disse implantatene gjort.

“Meg og kjæresten min hadde nettopp flyttet inn i en ny leilighet da jeg hadde min ulykke, og nå kan jeg endelig begynne å nyte det.

“Min familie kan bare ikke tro hvor trygg jeg er igjen. Mitt smil er ingenting som det var etter ulykken. Jeg er veldig glad.

“Jeg er så takknemlig for alle i Brooklyn spesielt min tannlegevakt Lørenskog . Han var den som kontaktet meg og han har vært der hele veien gjennom utvinningen min. ”

I operasjonen mai drømte Dr de Jeger Alexs munn før han borde tre skruer gjennom tannkjøttet og inn i kjeften hennes.

Tre implantater ble deretter skrudd på plass før ytterligere tre tenner ble satt inn ved hjelp av en bro.

Alex må nå vente en annen måned før permanente porselenimplantater er skrudd på plass.

Men nå sier hun at hovedprosedyren er over, og bare vil takke Dr de Jeger og teamet som bidro til å gjenopprette smilet hennes.

Hun sa: “Brooklyn Dental Practice kom i kontakt med meg og sa at de ville gjøre det gratis, men jeg måtte betale for materialene.

“Da sa folkene som produserte tennene at de ville gi meg dem gratis også.

“Det var veldig smertefullt etter operasjonen, men en uke senere var det bare normalt, som om ingenting hadde skjedd.

“Det er bare så hyggelig å vite at det er folk der ute med et så snill hjerte.”

Alex hadde blitt ledet til å tro at hennes behandling ville bli utført gratis da hun ble overført til Northampton General Hospital to uker etter hennes uhell.

Men da hun gikk for en oppfølgingsavtale med en ekspert på maxillofacial ble hun fortalt at hun måtte måtte betale regningen for fremtidig behandling selv.

Med permanente implantater koster rundt £ 2000 per tann, var den vakre blonde bekymret for at hun noen gang kunne få henne til å smile tilbake.

Hun sa at nyheten forlot hennes hjertebrudd fordi hun alltid hadde mottatt kommentarer om hennes blendende smil etter flere år med å ha på seg en brace på skolen.

Men Alex sa at hun var enda mer sint da hun så andre å få boob ops og vekttap kirurgi gratis.

Hun sa: “Jeg leste i magasiner hele tiden om folk som har boob jobber, nesejobber og annen kosmetisk kirurgi på NHS fordi deres tillit trenger boosting.

“Jeg mente ikke at dette skulle skje, og jeg gikk ikke bare til legen og sa at jeg hadde mangel på selvtillit og så trengte noen tenner.

“Jeg hadde vært i en ulykke, og du ville tro det ville være en prioritet for dem å hjelpe meg.”

Dr de Jeger, en dental kirurg som jobbet på TV-show Celebrity Extreme Makeover, har sagt at han var tvunget til å hjelpe Alex etter å ha hørt om hennes historie.

Han sa: “Brooklands er veldig fornøyd med resultatene av Alexs behandling så langt.

“Vi forvalter for øyeblikket utvinningen av mykvevet for å sikre at den endelige restaureringen blir estetisk tiltalende.”

Guide til å kjøpe en sykkel arrow-right
Next post

arrow-left 11 Sykling ting hver sjåfør bør vite
Previous post